GroenPlus Congres Biodiversiteit - 1, 2 en 3 oktober 2021

16 Augustus 2021

GroenPlus Congres Biodiversiteit - 1, 2 en 3 oktober 2021

GROENPLUS CONGRES 2021 OVER BIODIVERSITEIT.  

Om de twee jaar organiseert GroenPlus een congres. Een congres is het orgelpunt van twee jaar acties, activiteiten en discussies over een bepaald thema. Het GroenPlus congres over BIODIVERSITEIT vindt plaats op 1, 2 en 3 oktober 2021 in het nationaal Park Hoge Kempen, 3600 Genk.

Voor meer informatie en inschrijvingen: https://www.groen-plus.be/congres_biodiversiteit_w

Het GroenPlus-congres Biodiversiteit valt samen met de 15de COP Biodiversiteit (Conferentie van de partijen bij het Verdrag inzake biologische diversiteit; 11-24 oktober Kunming, China). Een uitstekende gelegenheid om de nood aan maatregelen voor meer bescherming van de biodiversiteit in de kijker te plaatsen.

GroenPlus wil duidelijk stelling nemen en de overheden aanmanen tot handelen. Biodiversiteit en klimaat gaan hand in hand. Daarom zijn maatregelen die zowel de opwarming van het klimaat  als het verlies van de biodiversiteit aanpakken NU nodig.

 


GroenPlus is de beweging van Groenen van 55+ tot 100+. Actieve burgers die acties voeren, op zoek gaan naar voorbeelden van samenleven in binnen- en buitenland, colloquia organiseren en zich op alle mogelijke manieren inzetten om het samenleven aangenaam te maken.